Waterschat

De topstukken uit onze collectie watererfgoed zijn te bewonderen in de permante expositie 'Waterschat'. Tijdens kantooruren is deze expositie te bezichtigen in de hal van ons centrale kantoor aan het Stationsplein 136 in Heerhugowaard.

Informatiecentrum Kust, Zand tegen Zee

Het Informatiecentrum is tot nader order gesloten.

Tussen Petten en Camperduin is een prachtig nieuw strand ontstaan: de Hondsbossche Duinen. De tentoonstelling Zand tegen Zee in Informatiecentrum Kust vertelt in een interactieve tentoonstelling alles over deze spectaculaire kustversterking met zand uit zee. Het informatiecentrum ligt naast het strand en is gratis te bezoeken. 

Gemaal Beetskoog

Het historische gemaal Beetskoog in Oudendijk draait op een aantal zondagen voor publiek. Gratis toegang. Meer informatie en openingstijden zijn te vinden op de website.

Lezingen

Wij verzorgen op verzoek lezingen voor volwassenen. Wilt u een lezing boeken? Bel 072 - 5828282 en vraag naar Bianca de Zwart.

App Westfriese Omringdijk

Onze gratis app brengt op 25 locaties de sporen van de strijd tegen het water tot leven met verhalen, foto's en kaarten. Van gemaal Lely tot de Kolk van Dussen, van de Zijpe tot de Zuiderdijk. Gebruik de app op de dijk zelf of thuis in je luie stoel.

Heeft deze informatie u geholpen?