KRNWTR+ ontvangt vanuit het Waterinnovatiefonds financiering voor het doorontwikkelen van duurzame watertappunten. Denk hierbij aan het uitzetten van een impactmeter voor op de watertap die tot meer bewustwording leidt en een handig betalingssysteem zodat op openbare plekken iedereen toegang heeft tot KRNWTR+.

KRNWTR+ is een sociale onderneming. In 2010 opgericht om iets te willen doen aan plastic afval van single use flessen. Met haar producten maakt KRNWTR+ het verschil om de zinloze plastic soep te verminderen. Dit doen zij door het plaatsen van duurzame designwaterpunten bij bedrijven, scholen en horeca waar onbeperkt gefilterd, gekoeld en bruisend water getapt kan worden. Dat is duurzaam, lekker en lokaal. Aanvullend op het concept biedt KRNWTR+ ook karaffen, RVS-flessen en diverse natuurlijke siropen aan.
 
Door het mooie design, het sterke KRNWTR-verhaal en het toenemende bewustzijn rondom de plasticsoepproblematiek stappen meer bedrijven over op KRNWTR+ producten als alternatief voor hun flessenwater of plastic waterkoeler. 

KRNWTR+, lekker water, maar zonder de onnodige verspilling van afval en transport. 

Heeft deze informatie u geholpen?