Neem een uniek kijkje in de dijk

Home > Waddenzeedijk Texel > Actueel > Neem een uniek kijkje in de dijk

Neem een uniek kijkje in de dijk

In de avond van 12 juni organiseren we een Instawalk op Texel; een uniek kijkje in de dijk bij gemaal Eijerland onder begeleiding van de Texelse fotograaf Justin Sinner (justinsinner.nl).

Je krijgt de mogelijkheid om een mooie wandeling door het gat in de dijk te maken en meer te horen over het belang van gemalen en dijken om te kunnen wonen, werken en recreëren op Texel. Deze unieke kans geeft de mogelijkheid om van heel dichtbij het werk aan het gemaal en de dijk in beeld te brengen. Tijdens de wandeling geeft Justin ook tips en trics. Hoe kun je met je belichting spelen? Hoe krijg je op Instagram de mooiste beelden van werk in uitvoering? Welke filters zijn geschikt? Wat trekt hem aan in foto's op Instagram? Wat maakt Texel zo fotogeniek?

Praktische zaken: dinsdag 12 juni, 18.45 – 20.30 uur, gemaal Eijerland Texel. Als je de boot vanuit Den Helder naar Texel van 17.30 uur neemt, staat op Texel een bus voor je klaar. Je wordt op tijd weer teruggebracht om de laatste boot van 21.00 uur te halen.

Ben je al op Texel, dan is het adres Stengweg 17, De Cocksdorp

Meld je snel, maar uiterlijk 5 juni, aan via l.hesselman@hhnk.nl, want vol=vol.

Foto: Gemaal bij Eijerland - © Ton Zegers