Werken bij HHNK

Home > Werken bij HHNK

Werken bij HHNK

HHNK is Beste Werkgever 2019-2020

Wij zijn door onze medewerkers beloond met het Beste Werkgevers keurmerk. We hebben twee (van de drie) sterren gekregen omdat wij boven het gemiddelde (van dezelfde soort organisaties) hebben gescoord. Daar zijn we trots op!

Beste werkgever 2019-2020

Werken bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) betekent werken in dienst van de samenleving. Met z’n allen werken wij elke dag aan veilige dijken voor de bescherming van het land. Aan de juiste waterstand, aan schoon oppervlaktewater en aan veilige plattelandswegen. In heel Noord-Holland boven het Noordzeekanaal, inclusief Texel. En daar komt heel wat bij kijken. Denk aan vakmanschap, specialistische kennis van water en kennis van het gebied. Met ruim 800 medewerkers is HHNK een van de grootste werkgevers van Noord-Holland.

Zie hieronder drie filmpjes over ons werk.

Veilige dijken

Juiste waterstand

Schoon oppervlaktewater

We investeren voortdurend in de verdere ontwikkeling van vakmanschap en vaardigheden van onze medewerkers. Dat is nodig om ook in de toekomst veilig onder zeeniveau te wonen. We hebben een grote diversiteit aan functies. Denk aan adviseurs die samen met bestuurders en bewoners denken over nieuwe oplossingen, projectleiders die deze oplossingen praktisch uitwerken en technici die hightech installaties kunnen beheren en onderhouden. En daarnaast natuurlijk onderzoekers, ICT’ers, vergunningverleners, procestechnici, beheerders en onderhoudsmedewerkers, financiële, facilitaire, administratieve, juridische, communicatie- en P&O-specialisten. Je kunt met veel verschillende achtergronden bij ons terecht.

Recruitmentproces

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) betekent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en een eigen cao, de Sectorale Arbeidsvoorwaarden Waterschappen (SAW). Een fulltime dienstverband is bij ons 36 uur per week. Deeltijdwerk is in veel gevallen mogelijk. De werktijden zijn flexibel, in overleg kan je zelf bepalen waar en wanneer en waar je werkt.

Wij bieden een aantrekkelijk salaris, dat uiteraard samenhangt met het niveau van de functie en jouw kennis en ervaring. Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuze Budget (IKB). Dit budget heeft een waarde van 20% van het jaarsalaris en omvat het vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Daarnaast kan je het budget gebruiken om bijvoorbeeld extra vakantiedagen te kopen.

Wij hechten veel waarde aan medewerkers die zich kunnen ontwikkelen. Hiervoor krijgt iedereen per periode van 5 jaar een budget wat je kunt besteden aan opleidingen cursussen of bijvoorbeeld coaching.Jaarcompilatie

In deze video vertellen enthousiaste medewerkers wat Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier het afgelopen jaar zoal gedaan heeft om te zorgen voor veilige dijken en polderwegen, schoon en gezond water en voldoende water.