Werkzaamheden bodem Bleekersloot ter hoogte van brug Nieuwlandersingel

Home > Actueel > Werk in de buurt > Alkmaar > Werkzaamheden bodem Bleekersloot ter hoogte van brug Nieuwlandersingel

Werkzaamheden bodem Bleekersloot ter hoogte van brug Nieuwlandersingel

RSS

Baggerbedrijf West Friesland voert in opdracht van HHNK werkzaamheden uit om de slootbodem te verstevigen in de Bleekersloot ter hoogte van de brug bij de Nieuwlandersingel. De werkzaamheden vinden plaats van 11 juli tot en met 26 juli.

Wat gaat er gebeuren?

Op 11 juli start baggerbedrijf West Friesland uit Andijk met het aanleveren van het materiaal. Daarna brengen zij over een lengte van 25 meter een laag zand aan om het vervolgens af te dekken met een betonblokkenmat. Hierdoor blijft het zand op zijn plek liggen en versterken we de waterbodem. Tijdens de werkzaamheden is de doorvaart van de Bleekersloot naar de Baansingel en vice versa gestremd.

Waar vindt het project plaats?

De werkzaamheden vinden plaats in de Bleekersloot ter hoogte van de brug bij de Nieuwlandersingel in gemeente Alkmaar.

Wanneer vindt het project plaats en hoe lang gaat het duren?

De werkzaamheden starten 11 juli en zijn uiterlijk 26 juli afgerond. Om basisschool St. Adelbertus aan de Blekerskade niet te hinderen en op korte termijn het werk te kunnen uitvoeren, starten we met de werkzaamheden aan het begin van de schoolvakantie.

Met wie werken we samen?

Het dagelijks toezicht op de werkzaamheden wordt verzorgd door de heer A. Linthorst namens Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Contactgegevens voor meer informatie?

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer N. Roskam of K. Hopman van het hoogheemraadschap op nummer 072-582 8282 of via ons contactformulier.