Verbetering boezemkades Waarland Fase 2

Home > Actueel > Werk in de buurt > Schagen > Verbetering boezemkades Waarland Fase 2

Verbetering boezemkades Waarland Fase 2

RSS

De boezemkades aan de noordzijde en aan de westzijde van Waarland fase 1 zijn in 2015 versterkt. Fase 2 zal een vervolg zijn van fase 1. De kades in fase 2 voldoen niet aan de strenge hoogte-eisen. We hogen de dijken op om ook in de toekomst droge voeten te houden in de polder.

Het project maakt deel uit van een omvangrijk programma ter verbetering van onze boezemkades, het Programma Verbetering Boezemkades.

Waar vindt het project plaats?

Het traject dat we gaan verbeteren is elf kilometer lang. Het traject begint ten zuiden van Oudkarspel en loopt oostelijk en vervolgens noordelijk tot de spoorwegverbinding tussen Schagen en Alkmaar. Ook valt er nog een stuk ten westen van de provinciale weg N245.

Wanneer vindt het project plaats en hoe lang gaat het duren?

Het project is momenteel in uitvoering. Dit loopt door tot in 2018.

Contactgegevens voor meer informatie?

Samen met de aannemer zullen we de omgeving zoveel mogelijk bij het project betrekken en op de hoogte houden via deze site. Ook bereiden we de verbetering van het overige gedeelte van de boezemkades van Waarland voor. Hierdoor kunnen er mogelijk meet- of andere inventarisatiewerkzaamheden plaatsvinden in het gebied. Voor meer informatie over dit project kunt u contact opnemen via het contactformulier of via telefoonnummer 072 - 582 8282.