Vacatures Cluster Onderhoud

Home > Vacatures Cluster Onderhoud

Vacatures Cluster Onderhoud

Per 1 januari 2020 staan de medewerkers van het Cluster Onderhoud voor een nieuwe uitdaging. Hun belangrijkste taak wordt het in actie komen bij een (dreigende) crisis of calamiteit om te zorgen dat schadelijke gevolgen voor onze inwoners zo veel mogelijk uitblijven. Denk aan verontreiniging van het oppervlaktewater of toezicht op dreigende scheurvorming in onze keringen. De collega's van Onderhoud zijn de 'handen en voeten' van HHNK en staan hiervoor 24/7 paraat.

Daarnaast werken de medewerkers van het Cluster Onderhoud aan een divers pakket van onderhoudswerkzaamheden. Werkzaamheden die bijdragen aan de Waterveiligheid (dijken en duinen), Waterbeheer (peilbeheer, waterkwaliteit en boezembeheer) en (verkeers-)veiligheid. Denk daarbij aan groenonderhoud, visuele inspecties van dijken  en onderhoud aan wegen en technische werkzaamheden zoals het plaatsen van rietschermen, herstellen/vernieuwen van beschoeiingen en het onderhouden natuurvriendelijke oevers.

De medewerkers van het Cluster Onderhoud beschikken over gedetailleerde kennis van ons gebied, Noord-Holland boven het Noordzeekanaal, de kunstwerken, sluizen en watersystemen. Nieuwe medewerkers krijgen hiervoor een inwerkprogramma.

Wij timmeren met een enthousiast team vanuit vakmanschap aan de weg. Sleutelen hard en graag om de boel goed draaiende te houden. Dat doen we betrokken, actief en met een no-nonsens houding vanuit de werven Dirkshorn, Kwadijk, Zwaagdijk en Texel.

Herken jij jezelf hierin en heb je zin om met ons de nieuwe uitdagingen aan te gaan, dan nodigen we je van harte uit om te reageren op een van de volgende vacatures:

Teamleider Onderhoud/Crisisbeheersingsorganisatie (2FTE)

Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een team onderhoudsmedewerkers, zowel in de dagelijkse praktijk als ten tijde van crisisbeheersing.

Klik hier voor de vacature

Medewerker Onderhoud/Crisisbeheersingsorganisatie (2 FTE)

Je bent werkzaam als medewerker Onderhoud en voert zelfstandig onderhoudswerkzaamheden én taken ten behoeve van de inzet tijdens crisisbeheersing uit.

Klik hier voor de vacature

(Meewerkend) Voorman (2FTE)

Het zelfstandig (laten) uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden binnen het beheersgebied én je zorgt voor de inzet van het team bij een crisis situatie.

Klik hier voor de vacature

 

Werkvoorbereider (2FTE)

Met jouw voorbereiding zorg je er voor  de onderhoudsmedewerkers de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden goed kunnen uitvoeren.

Klik hier voor de vacature