Stage lopen bij HHNK

Home > Bestuur en organisatie > Stage lopen bij HHNK

Stage lopen bij HHNK

We hebben regelmatig stagiairs en stagiaires die onze teams versterken. We hebben namelijk veel verschillende stagemogelijkheden. Op welke afdeling je ook komt te werken, stage lopen bij HHNK betekent dat je zo veel mogelijk meetelt als een volwaardige medewerker. Zowel voor wat we van je vragen als voor wat we je bieden.

Heb je interesse in een stage bij HHNK? Bekijk dan het overzicht op Stagevacatures. In principe zijn dit alle stages die we voor de komende periode aanbieden. Op deze pagina vind je ook beknopte informatie over de afdelingen van HHNK.

Er zijn allerlei stages mogelijk, afhankelijk van wat je graag wilt leren of doen. De stage hangt ook van je opleiding en studierichting af. We hebben een breed aanbod:

 • afstudeerstages;
 • onderzoeksstages;
 • meeloopstages;
 • praktijkopdrachten.

Stagelopen bij het hoogheemraadschap kan op alle niveaus: van VMBO tot WO. Ook de duur van de stageperiode kan sterk variëren: van enkele weken tot één jaar. Het aantal mogelijkheden voor snuffelstages is beperkt.

 • Stagevacatures

  Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare stages, alsmede beknopte informatie over de verschillende afdelingen van HHNK.

 • Arbeidsvoorwaarden voor stagiair(e)s

  Het is de bedoeling dat je stage bijdraagt aan je studie én aan ons werk. HHNK werkt in dienst van de samenleving. Je kunt dus rekenen op voldoende tijd en aandacht voor begeleiding: inwerken en introductie, het afstemmen van de werkzaamheden op de opleiding en overleg over wat jij belangrijk vindt. Een stage bij HHNK biedt goede perspectieven. Er zijn meerdere stagiair(e)s die na hun stage bij ons in dienst zijn getreden!

 • Samenwerking met onderwijsinstellingen