Stage en afstuderen

Home > Stage en afstuderen

Stage en afstuderen

We hebben regelmatig stagiairs en stagiaires die onze teams versterken. We hebben namelijk veel verschillende stagemogelijkheden. Op welke afdeling je ook komt te werken, stage lopen bij HHNK betekent dat je zo veel mogelijk meetelt als een volwaardige medewerker. Zowel voor wat we van je vragen als voor wat we je bieden.

Om een indruk te krijgen van wat je als stagiair bij HHNK zou kunnen doen, laten wij hieronder een filmpje zien

Heb je interesse in een stage bij HHNK? Bekijk dan het overzicht op onze vacaturesite. Bij vacaturetype kun je kiezen voor stage. Daarnaast kun je je opleidingsniveau en interessegebied invullen bij het zoeken van een stage. In principe zijn dit alle stages die we voor de komende periode aanbieden.

Er zijn allerlei stages mogelijk, afhankelijk van wat je graag wilt leren of doen. De stage hangt ook van je opleiding en studierichting af. Wij bieden zowel meeloopstages, onderzoek- en afstudeerstages.

Stage lopen bij het hoogheemraadschap kan op alle niveaus: van VMBO tot WO. Ook de duur van de stageperiode kan sterk variëren: van enkele weken tot één jaar.

Folder stage

Uiteraard krijgen onze stagiair(e)s een stagevergoeding. Deze hangt af van de opleiding die je volgt:

  • VMBO/MBO: € 300 bruto per maand
  • HBO: € 400 bruto per maand
  • Academisch: € 500 bruto per maand

Deze bedragen gelden bij een fulltime stage: bij ons is dat 36 uur per week . Stagiair(e)s die geen gebruik kunnen maken van hun OV-jaarkaart en reiskosten moeten maken, krijgen daarnaast een tegemoetkoming in de reiskosten. Openbaar vervoer vergoeden we zo nodig helemaal.