Zandschilderen in Informatiecentrum Kust in Petten

Home > Actueel > Nieuws > Zandschilderen in Informatiecentrum Kust in Petten

Zandschilderen in Informatiecentrum Kust in Petten

RSS
Dit item is verlopen op 11-03-2017.

Op de woensdag- en vrijdagmiddagen in de voorjaarsvakantie is het extra leuk bij Informatiecentrum Kust, Zand tegen Zee in Petten. Want naast het doen van een leuke speurtocht, kunnen kinderen deze middag mooie zandtekeningen maken.

Zandschilderen kan tussen 12 en 15.30 uur en is gratis. Daarnaast kun je leuke dingen doen in de tentoonstelling, zoals in een levensgrote zeepbel staan, dieren spotten met een enorme kijker, het overstromingsspel en een speurtocht.

Voor of na een bezoek aan het informatiecentrum is het heerlijk toeven in de Hondsbossche Duinen, op het nieuwe strand en het panoramaduin naast het informatiecentrum. Want dit nieuwe gebied tussen Petten en Camperduin dat zorgt voor een veilige kust, is ook heel erg mooi geworden.

Aanmelden

Aanmelden voor het zandschilderen kan via zandtegenzee@hhnk.nl. Doe het snel, want vol is vol! Het Informatiecentrum Kust ligt aan de Strandweg 4, 1755 LA Petten. Open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 10.00 en 16.00 uur. Meer informatie: www.hhnk.nl/zandtegenzee.