Ter inzage: nieuwe inkoopvoorwaarden waterschappen

Home > Actueel > Nieuws > Ter inzage: nieuwe inkoopvoorwaarden waterschappen

Ter inzage: nieuwe inkoopvoorwaarden waterschappen

RSS
Dit item is verlopen op 15-03-2016.

De waterschappen willen voor al hun leveranciers een integere en zakelijke inkoper en opdrachtgever zijn. Daar horen moderne inkoopvoorwaarden bij. De Unie van Waterschappen heeft een voorstel voor nieuwe inkoopvoorwaarden en nodigt betrokken brancheverenigingen uit hierop te reageren.

De Unie van Waterschappen zet zich in voor minder bureaucratie en regeldruk, eenheid in de markt en kwaliteitsbewaking. Samenwerking tussen waterschappen wordt zoveel mogelijk bevorderd. De waterschappen werken ook actief samen met brancheverenigingen als Vereniging van Waterbouwers, Bouwend Nederland, NL Ingenieurs en MKB Infra.

Reageren op conceptinkoopvoorwaarden

In dat kader vinden de waterschappen het belangrijk dat brancheverenigingen de gelegenheid krijgen te reageren op documenten als de nieuwe set waterschapsinkoopvoorwaarden. Bij deze set is zoveel als mogelijk aangesloten bij de Rijksinkoopvoorwaarden.

U kunt van 1 tot en met 14 maart op onderstaande conceptinkoopvoorwaarden reageren door een mail te sturen naar inkoopvoorwaarden@uvw.nl.

Bekijk de conceptinkoopvoorwaarden

Meer over: