Post HHNK sociaal verantwoord bezorgd

Home > Actueel > Nieuws > Post HHNK sociaal verantwoord bezorgd

Post HHNK sociaal verantwoord bezorgd

RSS
Dit item is verlopen op 18-09-2017.

Vanaf 1 mei wordt alle post van het hoogheemraadschap bezorgd door Noorderkwartier N.V. Onlangs tekenden Ton Hugens, directielid HHNK, en Jan van Hooff, directeur Noorderkwartier, de overeenkomst.

Met deze overeenkomst zet het hoogheemraadschap weer een stap om te groeien naar een steeds meer maatschappelijk verantwoorde onderneming. De naamovereenkomst tussen het hoogheemraadschap en de nieuwe postbezorger is louter toeval.

Passend werk

Noorderkwartier N.V. begeleidt in de Kop van Noord-Holland zo'n 700 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij maken werk voor iedereen toegankelijk. De organisatie steekt veel energie in de ontwikkeling van de werknemers. Daarom biedt Noorderkwartier hen naast passend werk ook trainingen en opleidingen om hun kennis te vergroten. Door begeleiding kunnen werknemers zich op verschillende niveaus verder ontwikkelen, werkervaring opdoen, in een werkritme komen en nieuwe vaardigheden en competenties leren.

Social return

Voor het hoogheemraadschap betekent dit concreet dat we in zee gaan met het bedrijfsonderdeel Business Post Noord-Holland. Dit zorgt voor een compleet dienstenpakket met volledige ontzorging, efficiënte postverwerking en flexibele en snelle dienstverlening.

Het algemeen bestuur heeft afgelopen december in het nieuwe Inkoop- en aanbestedingsbeleid 2016 vastgesteld dat het hoogheemraadschap oog heeft voor de sociaal zwakkeren in de samenleving en daar waar mogelijk social return toepast