Lancering Ons Water in Noord-Holland

Home > Actueel > Nieuws > Lancering Ons Water in Noord-Holland

Lancering Ons Water in Noord-Holland

RSS
Dit item is verlopen op 06-01-2016.

Met een gezamenlijke druk op de knop lanceerden de gezamenlijke waterbestuurders op 2 september in het Zuiderzeemuseum de campagne Ons Water in Noord-Holland. Hiermee willen de waterorganisaties de Nederlanders waterbewust maken.

Lancering OnsWater

Waterpartners willen inwoners waterbewust maken

Met de website OnsWater.nl willen de waterorganisaties de Nederlanders waterbewust maken. Want schoon water in de sloot en uit de kraan is niet zo logisch als je denkt. Net als veilig wonen onder zeeniveau. Op onswater.nl zie je hoe laag jouw huis ligt ten opzichte van de zee. En nog veel meer.

Water raakt iedereen. De vele kanten van water en hoe jij ermee te maken krijgt, vind je terug op deze website. Met het intypen van je postcode krijg je alle informatie over water bij jou in de regio zoals waar wordt gewerkt aan water en wateruitjes. Ook kun je zien hoe hoog het water komt bij jou in de straat bij een grote overstroming. Verder vind je er tips hoe je wateroverlast bij hevige buien kunt voorkomen.

Samenwerkende waterpartners

Ons Water is een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Milieu, Rijkswaterstaat en in Noord-Holland de waterschappen Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en Amstel Gooi en Vecht, drinkwaterbedrijf PWN en de provincie Noord-Holland.

Foto: Madelon Dielen