Informatiecentrum Kust op Tweede Pinksterdag open

Home > Actueel > Nieuws > Informatiecentrum Kust op Tweede Pinksterdag open

Informatiecentrum Kust op Tweede Pinksterdag open

RSS
Dit item is verlopen op 20-06-2016.

Heeft u het nieuwe strand tussen Camperduin en Petten al bezocht? U weet niet wat u ziet! Want de afgelopen jaren is de kust daar versterkt met 35 miljoen kuub zand. Op Tweede Pinksterdag is er van alles te beleven in en rond het Informatiecentrum Kust in Petten.

Gevarieerd programma

Iedereen is tussen 10:00 en 16:00 uur welkom voor een gratis bezoek aan het informatiecentrum. Er is een gevarieerd programma. Binnen kunt u de vernieuwde tentoonstelling bekijken, en kinderen kunnen er zandschilderen en vliegers maken, die ze meteen op het strand kunnen uitproberen. Buiten kunnen kinderen leren zandsculpturen maken en met een speurtocht op onderzoek in de nieuwe duinen. Volwassenen kunnen mee met een gratis excursie over de kustversterking en op het strand powerkiten: met je volle gewicht sturing geven aan enorme vliegers.

Excursies

Noteer daarnaast alvast 19 juni: verras uw vader op Vaderdag met een Segway-excursie van Staatsbosbeheer. Succes gegarandeerd! En mocht u liever lopen: dan kunt u op 19 juni terecht voor de excursie van Natuurmonumenten in De Putten. Excursies van Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten zijn binnenkort te boeken via onze website www.hhnk.nl/zandtegenzee.

Gratis toegang

Het Informatiecentrum Kust ligt aan de Strandweg 4, 1755 LA Petten. Behalve op deze Tweede Pinksterdag bent u van dinsdag t/m zondag tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom. De toegang is gratis. Rondleidingen zijn mogelijk op afspraak. Meer informatie: www.hhnk.nl/zandtegenzee.

Verjaardagspartijtje

Vanaf 16 mei is het ook mogelijk om kinderverjaardagen te vieren in informatiecentrum Kust. Een verjaardagspartijtje is binnenkort te boeken vanaf onze website www.hhnk.nl/zandtegenzee voor kinderen tussen 9 en 13 jaar.