Informatiecentrum Kust op Tweede Paasdag open

Home > Actueel > Nieuws > Informatiecentrum Kust op Tweede Paasdag open

Informatiecentrum Kust op Tweede Paasdag open

RSS
Dit item is verlopen op 29-03-2016.

Op Tweede Paasdag is er van alles te beleven in en rond het Informatiecentrum Kust in Petten. Iedereen is op maandag 28 maart welkom voor een gratis bezoek aan de vernieuwde tentoonstelling over de kustversterking. Speciaal voor de kinderen zijn er deze dag tussen 10.00 en 16.00 uur leuke extra activiteiten.

Heeft u het nieuwe strand tussen Camperduin en Petten al bezocht? U weet niet wat u ziet! Want de afgelopen jaren is de kust daar versterkt met 35 miljoen kuub zand. Noord-Holland is er 400 voetbalvelden groter door geworden. Ook zijn er fiets- en wandelpaden aangelegd en kunt u van het uitzicht genieten op een nieuw panoramaduin. De kust is veilig en mooi geworden!

Zandschilderen en speurtochten

Een bezoek aan dit nieuwste stukje Nederland is de moeite waard. En in ons Informatiecentrum Kust, Zand tegen Zee, vertellen we u er graag meer over. Op deze dag is het extra leuk, want dan zijn er voor kinderen extra activiteiten: maak een tekening met gekleurd zand of ga op onderzoek uit op de nieuwe duinen en het strand.  

Gratis toegang

Het Informatiecentrum Kust ligt aan de Strandweg 4, 1755 LA Petten. Behalve op deze Tweede Paasdag bent u vanaf 1 april van dinsdag t/m zondag tussen 10.00 en 17.00 uur van harte welkom. De toegang is gratis. Rondleidingen zijn mogelijk op afspraak.