Bemoedigend resultaat reputatieonderzoek

Home > Actueel > Nieuws > Bemoedigend resultaat reputatieonderzoek

Bemoedigend resultaat reputatieonderzoek

RSS
Dit item is verlopen op 29-05-2018.

De resultaten van een vorig jaar uitgevoerd reputatieonderzoek zijn alleszins bemoedigend; onze omgeving geeft ons gemiddeld een 7,4.

Iedere 2 à 3 jaar doet HHNK onderzoek onder stakeholders en inwoners om na te gaan wat zij vinden van de wijze waarop we ons werk doen en wat ze van ons verwachten. Het onderzoek is in 2017 uitgevoerd door SAMR en bestond uit een gecombineerde aanpak van kwantitatief (online) onderzoek (dat goed vergelijkbaar is met eerdere jaren) en een kwalitatieve verdieping door middel van (groeps)gesprekken.

De resultaten zijn alleszins bemoedigend; onze omgeving geeft ons gemiddeld een 7,4. Men onderschrijft de lijn van ons werk en de accenten die we daarin leggen op duurzaamheid en innovatie. Op de punten deskundigheid, betrouwbaarheid, toekomstgerichtheid doen we het weer een beetje beter dan vorige keer. Ook over onze klantgerichtheid, openheid en de samenwerking is men in stijgende mate tevreden. Verbetering is mogelijk in het duidelijk krijgen van de wederzijdse verwachtingen en het 'met een mond spreken' in de samenwerking. Ook geven inwoners aan vooral geïnteresseerd te zijn in communicatie die aansluit bij hun leefwereld.

HHNK ziet de uitkomsten als een aanmoediging voor ons werk en de manier waarop we het uitvoeren. Met de verbeterpunten gaan we zeker aan de slag.

Het volledige rapport kunt u hieronder downloaden.