Familie uitjes

Home > Familie uitjes

Familie uitjes

GPS tocht: Droge Voeten Route

Hoe kunnen wij leven in een gebied dat onder de zeespiegel ligt? Hoe houden wij droge voeten terwijl het klimaat verandert? Met deze vragen wordt je uitgedaagd in de uitdagende Droge Voeten Route. Met behulp van een tablet speur je met GPS door het Natuurpark Blokweer.

Naar de GPS-tocht

Informatiecentrum Kust, Zand tegen Zee

Door de kust te versterken is een nieuw prachtig strand ontstaan tussen Petten en Camperduin: de Hondsbossche Duinen. De tentoonstelling Zand tegen Zee in Informatiecentrum Kust, vertelt in een interactieve tentoonstelling alles over deze spectaculaire kustversterking met zand uit zee. Het informatiecentrum ligt naast het strand en is gratis te bezoeken. Rondleidingen op afspraak en speurtochten voor kinderen.

Naar Informatiecentrum Kust

GPS-speurtocht: Helderse vallei

Wilt u alles te weten komen over het klimaat en water in Nederland? Pak snel uw fiets en smartphone voor onze GPS-speurtocht! Samen met uw vrienden, kinderen of gezin leert u alles over de gevolgen van klimaatverandering en de kans op overstromingen. En u ziet welke oplossingen we daarvoor hebben bedacht. Bovendien fietst u meteen langs de mooiste plekjes van Den Helder!

Naar de GPS-speurtocht