Educatie - Voortgezet onderwijs vanaf klas 4

Home > Educatie - Voortgezet onderwijs vanaf klas 4

Educatie - Voortgezet onderwijs vanaf klas 4

Dilemmabox

De Dilemmabox richt zich op scholieren van Technasia, havo- of vwo-scholen met de bètavakken en het vak Onderzoek en ontwerpen in hun pakket. De Dilemmabox is geen fysieke doos, maar een faciliterende online tool, gecombineerd met fysieke ontmoetingen met experts van het hoogheemraadschap en van de TU Delft.

Naar de Dilemmabox

Gastlessen

Wie kan er beter over water vertellen dan iemand die er dagelijks mee werkt? Onze waterexperts vergroten het waterbewustzijn van de leerlingen in Noord-Holland met de thema’s ‘schoon water’, ‘waterveiligheid’, 'gezond water' en ‘wateroverlast'. Maak uw leerlingen enthousiast voor waterzaken en reserveer HIER nu een gratis gastles.

Naar de gastlessen

Rondleidingen

Altijd al willen weten hoe een gemaal of rioolwaterzuiveringsinstallatie werkt? Of wat een waterschap zoal doet? Dan kunt u zich hier met een groep aanmelden voor één van onze rondleidingen.

Naar de rondleidingen

Informatiecentrum Kust, Zand tegen Zee

Door de kust tussen Petten en Camperduin te versterken is een nieuw prachtig strand ontstaan : de Hondsbossche Duinen. De tentoonstelling Zand tegen Zee in Informatiecentrum Kust, vertelt in een interactieve tentoonstelling alles over deze spectaculaire kustversterking met zand uit zee. Het informatiecentrum ligt naast het strand en is gratis te bezoeken. Rondleidingen op afspraak.

Naar Informatiecentrum Kust