Educatie - Volwassenen

Home > Educatie - Volwassenen

Educatie - Volwassenen

Tentoonstelling over Watererfgoed

De topstukken uit onze collectie watererfgoed zijn te bewonderen in de permante expositie 'Waterschat'. Tijdens kantooruren is deze expositie te bezichtigen in de hal van ons centrale kantoor aan het Stationsplein 136 in Heerhugowaard.

Meer informatie

Rondleiding dijkversterkingen Texel

De Waddenzeedijk en Prins Hendrikzanddijk op Texel voldoen niet meer aan de wettelijke veiligheidseisen. Daarom worden deze momenteel versterkt. De werkzaamheden zijn van dichtbij te bekijken via een rondleiding door een gids.

Rondleiding Texel

Gemaal Beetskoog

Het historische gemaal Beetskoog in Oudendijk draait op een aantal zondagen voor publiek. Gratis toegang. Meer informatie en openingstijden zijn te vinden op de website.

Naar gemaal Beetskoog

Informatiecentrum Kust, Zand tegen Zee

Tussen Petten en Camperduin is een prachtig nieuw strand ontstaan: de Hondsbossche Duinen. De tentoonstelling Zand tegen Zee in Informatiecentrum Kust vertelt in een interactieve tentoonstelling alles over deze spectaculaire kustversterking met zand uit zee. Het informatiecentrum ligt naast het strand en is gratis te bezoeken. Rondleidingen op afspraak en speurtochten voor kinderen.

Naar Informatiecentrum Kust

Rondleiding dijkversterking Den Oever

De Havendijk in Den Oever voldoet niet meer aan de wettelijke veiligheidseisen. Daarom wordt deze momenteel versterkt. De werkzaamheden zijn van dichtbij te bekijken via een rondleiding door een gids.

Rondleiding Den Oever

Lezingen

Wij verzorgen op verzoek lezingen voor volwassenen. Wilt u een lezing boeken? Bel 072 - 5828282 en vraag naar Bianca de Zwart.

Meer informatie