Wat gaat er gebeuren?

Omdat we geen inloopavond kunnen organiseren vanwege de beperkende maatregelen in verband met de verspreiding van het Coronavirus, zijn bewoners per brief geïnformeerd over het inrichtingsvoorstel. Die brief is nu ook via de website in te zien. Voorlopig is het plan om in totaal vier plateaus (verlengde drempels) aan te leggen op de Wijmers en de Jongeweer vanaf de kruising met de Hemweg tot aan de grens van de bebouwde kom. De plateaus worden 18 meter lang, net zoals op de Hemweg, waardoor landbouwvoertuigen minder overlast ervaren dan bij een kortere drempel.

Waar vindt het project plaats?

Het voorstel is om in totaal vier plateaus aan te leggen op de Wijmers en Jongeweer in Wijdenes, gemeente Drechterland. Plan is de plateaus vanaf de kruising met de Hemweg tot aan de grens van de bebouwde kom te plaatsen. Zie afbeelding.

 

 

Wanneer vindt het project plaats en hoe lang gaat het duren?

De aanleg van de plateaus vindt, vooralsnog, in de tweede helft van 2020 plaats. Het inrichtingsplan kan nog wijzigen naar aanleiding van reacties.  

Contactgegevens voor meer informatie?

Wilt u meer informatie hierover of wilt u reageren op het ontwerp, dan kunt u contact opnemen met Marise van der Linden via ons contactformulier of via telefoonnummer 072 - 582 8282.

Heeft deze informatie u geholpen?