In dienst van de samenleving

Werken bij Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) betekent werken in dienst van de samenleving. Met z’n allen werken wij elke dag aan veilige dijken voor de bescherming van het land. Aan de juiste waterstand, aan schoon oppervlaktewater en aan veilige plattelandswegen. En daar komt heel wat bij kijken. Denk aan vakmanschap, specialistische kennis van water en kennis van het gebied. Met ruim 800 medewerkers is HHNK een van de grootste werkgevers van Noord-Holland.

Zie hieronder drie filmpjes over ons werk.

We investeren voortdurend in de verdere ontwikkeling van vakmanschap en vaardigheden van onze medewerkers. Dat is nodig om ook in de toekomst veilig onder zeeniveau te wonen. We hebben een grote diversiteit aan functies. Denk aan adviseurs die samen met bestuurders en bewoners denken over nieuwe oplossingen, projectleiders die deze oplossingen praktisch uitwerken en technici die hightech installaties kunnen beheren en onderhouden. En daarnaast natuurlijk onderzoekers, ICT’ers, vergunningverleners, procestechnici, beheerders en onderhoudsmedewerkers, financiële, facilitaire, administratieve, juridische, communicatie- en P&O-specialisten. Je kunt met veel verschillende achtergronden bij ons terecht.

Recruitmentproces

Het recruitmentproces in 6 stappen: sollicitatie, selectie, gesprekken, arbeidsvoorwaarden, contract en welkom bij HHNK

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij HHNK betekent een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket en een eigen cao. Een fulltime dienstverband is bij ons 36 uur per week. Deeltijdwerk is in veel gevallen mogelijk. De werktijden zijn flexibel, in overleg kan je zelf bepalen waar en wanneer en waar je werkt.

Wij bieden een aantrekkelijk salaris, dat uiteraard samenhangt met het niveau van de functie en jouw kennis en ervaring. Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Dit budget heeft een waarde van 21% van het jaarsalaris en omvat het vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Daarnaast kan je het budget gebruiken om bijvoorbeeld extra vakantiedagen te kopen.

Wij hechten veel waarde aan medewerkers die zich kunnen ontwikkelen. Hiervoor krijgt iedereen per periode van vijf jaar een budget dat je kunt besteden aan opleidingen, cursussen of bijvoorbeeld coaching.

Jaarcompilatie

In deze video vertellen enthousiaste medewerkers wat HHNK het afgelopen jaar zoal gedaan heeft om te zorgen voor veilige dijken en polderwegen, schoon en gezond water en voldoende water.

Heeft deze informatie u geholpen?