Hoe kunnen wij leven in een gebied dat onder de zeespiegel ligt? Hoe houden wij droge voeten terwijl het klimaat verandert? Dit zijn actuele vragen die vragen om een goed antwoord. Je vindt ze via de uitdagende Droge Voeten Route. Met behulp van een tablet speur je met GPS door het Natuurpark Blokweer.

Onderweg bouw je een mini-stuwdam, doe je een waterproef, boots je een evacuatie na, stel je peilverschillen vast en vind je heel veel weetjes over waterbeheer. Leuk om met je familie of vriendengroep te doen. Je maakt een ontspannen wandeling door het mooie Natuurpark Blokweer en je steekt er ook nog iets van op!

Combineer

Wil je er een echt feestelijk dagje van maken? Combineer je wandeling met een picknick of high tea. Je kunt deze activiteit ook boeken in combinatie met een arrangement van Partyrestaurant de Nadorst. Informeer naar de mogelijkheden!

GPS-pakket

Een GPS-pakket bestaat uit een tablet met GPS en een aantal attributen voor de doe-opdrachten. Per pakket kun je met maximaal vijf mensen speuren. Er zijn acht pakketten tegelijkertijd te reserveren, dus voor een groep van maximaal veertig personen. Neem een eigen camera mee om foto's te maken!
De speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Reserveren

Je reservering moet minstens één dag van tevoren bij ons binnen zijn i.v.m. de materialen. Je kunt reserveren bij de informatiebalie 0229 - 266344.

Kosten

De kosten bedragen € 30 voor het eerste pakket. Elk volgend pakket kost € 20. Neem ook je ID-kaart mee.

De Droge Voeten Route is mogelijk gemaakt met financiële steun van het hoogheemraadschap.